Stugor

Stugor med naturen inpå knuten i Södertälje

Innan receptionen öppnar den 15 Juni, kan stugor endast förbokas veckovis. Kontakta receptionen för att se tillgänglighet för kortare uthyrning. Ta gärna med egna lakan annars finns det lakan till uthyrning för 100 kr/set.

Campingstugor 10 kvm innehåller våningssäng + bäddsoffa eller två våningssängar, stolar, litet bord, täcken och kuddar. En liten veranda i kvällssol.
stugor4Campingstuga_1

Stuga 34 kvm med kök, 4 + 2 bäddar. Enklare villavagnar med några år på nacken. Separat sovrum med Queensize bädd.  2 enkelsängar i ett separat rum. Matbord för fyra personer,  stor veranda med utemöbler. Ett kök med kyl, frys, spis, mikrovågsugn, brödrost och kaffekokare.

Stuga 21 kvm med kök, dusch o wc, 4 bäddar. Enklare villavagnar med några år på nacken.  Sovrum med två våningssängar, bäddsoffa i vardagsrummet. Minikök med kylskåp, spis, mikrovågsugn, brödrost och kaffekokare. Luftkonditionering (värme / kyla) och en veranda med utemöbler i eftermiddagssolen och utsikt över sjön.
stuga5stugor6

Villavagn 32 kvm med kök, dusch o wc, 4 bäddar och en bäddsoffa. Enklare villavagnar med några år på nacken.  Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två smala enkelsängar (70 cm breda). Badrum med dusch och wc. Ett kök med kyl, frys, gasspis, mikrovågsugn, brödrost och kaffekokare. Vardagsrum med  en veranda med utemöbler i eftermiddagssolen och fin utsikt över sjön.
735072_3735072_2735072_4

Villavagn 44 kvm med kök, dusch o wc x 2 och 6 bäddar. Enklare villavagnar med några år på nacken.  Tre sovrum, ett med en dubbelsäng och två med två enkelsängar. Ett badrum med dusch och wc och ett badrum med bara en toalett. Ett kök med kyl, frys,  mikrovågsugn, brödrost och kaffekokare. Vardagsrum och en veranda med utemöbler i eftermiddagssolen och utsikt över sjön.

Övrigt

  • Tvättstuga finns att hyra
  • Bastuflotte finns att hyra
  • Dusch ingår i alla stugpriser (antingen i stugan eller i servicehuset. Dvs inga poletter)
  • Trådlöst Internet finns (ej 100 % täckning)
  • Sängkläder + handduk 1 set, 100 kr per set

Bokningsregler